Novinky 2025: Bianchi predstavuje vylepšenú grafiku rodiny Oltre

Novinky 2025: Bianchi predstavuje vylepšenú grafiku rodiny Oltre

 21. okt'24

Bianchi do sezóny 2025 predstavuje nový grafický redizajn kolekcie Oltre aero s ôsmimi novými farbami pre svoje štyri verzie: RC, Pro, Comp a Race.

Nová kolekcia, vychádzajúca z platformy Oltre, predstavuje špeciálne laky a textúry, ktoré sú ešte vylepšené minimálnymi, ale výraznými akcentmi. Tento svieži estetický prístup ponúka dve odlišné perspektívy: jedna zvýrazňuje nezameniteľnú Bianchi Celeste, zatiaľ čo druhá prináša odvážnu farebnú perspektívu. Zmenou prešli aj niektoré ponúkané komponentové špecifikácie.

OLTRE RC

Nové farby Oltre RC, predstavené v auguste minulého roka, reinterpretujú ikonickú Celeste v dvoch súčasných a odlišných verziách.

Bianchi oltre RC ZE Metallic Celeste full GLOSSY 

Prvý kombinuje originálny Bianchi Celeste s rafinovanou metalickou povrchovou úpravou. Druhý, Black Carbon UD, obsahuje odkryté uhlíkové vlákna s kovovými detailmi Celeste, ktoré ponúkajú jedinečný vzhľad a úsporu hmotnosti približne 60 gramov (+/- 5 %).

Bianchi oltre RC ZW Carbon UD Metallic Celeste full MATT 

Oltre RC je k dispozícii s novou sadou SRAM Red AXS, zatiaľ čo verzia doterajšia verzia na Shimano Dura-Ace Di2 obsahuje aj merač výkonu 4iii.

 

OLTRE PRO

Zmes lesklej celeste a grafitu zdôrazňuje aerodynamické línie Oltre Pro, zatiaľ čo matné povrchy zvýrazňujú technickú a technologickú dokonalosť modelu.

Bianchi oltre PRO ZF Metallic Celeste Graphite full matt 

Dúhová perleťová karbónová verzia poskytuje nielen 60-gramovú hmotnostnú výhodu (+/-5 %) v porovnaní s lakovanými rámami, ale odhaľuje aj zložitú štruktúru bicykla. Nový dúhový pigment kombinuje fialovú, zelenú a striebornú farbu a vytvára silný a podmanivý kontrast.

Bianchi oltre PRO ZH Carbon UD Pearlized Iridescent full glossy

Verzia Shimano Ultegra Oltre Pro je vybavená meračom výkonu 4iii.

 

OLTRE COMP

Jeden nový variant Oltre Comp spája lesk kovovej Celeste s elegantnými čiernymi detailmi. Lesklý povrch ešte viac zvýrazňuje kontrast medzi ikonickými a futuristickými prvkami.

Bianchi oltre Comp ZN Metallic Celeste Black full glossy 

Alternatívne sa verzia Blue-Gray/Off-White vyznačuje výraznou, charakteristickou modrou zvýraznenou bielym logom s matnými povrchmi, ktoré predstavujú odlišný a sofistikovaný prístup k estetike Bianchi.

Bianchi oltre Comp ZP Blue Grey Off White full matt 

Oltre Race

Pre tých, ktorí nevedia (a nechcú) povedať nie Celeste, nový Oltre Race ponúka variant kombinujúci klasické a metalické verzie historickej farby Pantone od Bianchi. Táto výrazná paleta zdôrazňuje aerodynamické línie Oltre Race, ktoré sú ešte zvýraznené lesklými povrchmi.

Bianchi oltre RACE ZK CK16 Metallic Celeste full glossy 

Bianchi v modeli Oltre Race tiež ponúka elegantnú kombináciu sivej s čiernymi akcentmi — dynamický a technický vzhľad inšpirovaný pretekárskou DNA rodiny Oltre.

 Bianchi oltre RACE ZL Grey Black full matt

 

Aktuálne ceny modelov Bianchi Oltre

Rad Oltre je k dispozícii na slovenskom trhu za nasledujúce odporúčané ceny:

  •  Oltre RC (Shimano Dura-Ace Di2): 13 499 eur
  •  Oltre RC (SRAM Red AXS): 13 499 eur
  •  Oltre Pro (Shimano Ultegra Di2): 10 749 eur
  •  Oltre Pro (SRAM Force eTap AXS): 7 599 eur
  •  Oltre Comp (Ultegra Di): 5 899 eur
  •  Oltre Comp (Shimano 105 Di2): 4 999 eur
  •  Oltre Comp (Rival Etap AXS): 5 399 eur
  •  Oltre Race (Shimano 105 Di2): 3 999 €
  •  Oltre Race (Shimano 105): 2 949 €

 

Rad Oltre predstavuje vysokovýkonnú aero rodinu Bianchi. Jeho vlajková loď RC | Model Reparto Corse získal medzinárodné uznanie, vrátane cien iF Design Award a Red Dot Design Award, za svoje technické vlastnosti a inovácie. Rad Oltre dopĺňa platforma e-Oltre, cestný elektrobicykel z uhlíkových vlákien, ktorý rozširuje čistú radosť z cestnej cyklistiky na širšie publikum.

  

Viac podrobností a špecifikácií o rade Oltre nájdete na www.bianchi.sk